NTRINnews ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

1. ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ 
ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2. ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ
 

3. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά από πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκε μέλος της 7μελούς Ομάδας Υψηλού Επιπέδου που θα εισηγηθεί σχετικά με τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Σε επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης με πρόταση Μητσοτάκη στέλνει η Ν.Δ. τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης προσπερνώντας όλα τα στελέχη της Ν.Δ. επέλεξε το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να στείλει στην Επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης για να εισηγηθεί σχετικά με τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Να θυμίσουμε ότι η διασημότητα του Βενιζέλου προήλθε από την εμπλοκή του σε πολλά σκάνδαλα, Siemens, λίστα Lagard, μίζες εξοπλιστικών, υποβρύχια κα.

Η επιλογή αυτή είναι ενδεικτική της σύμπνοιας που διακατέχει τον κομματικό συρφετό της βουλής που εκτός από τα διαφορετικά κομματικά λογότυπα δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους.

Ως "Σοφό" αναγνωρίζει ο Πρωθυπουργεύων τον κατά τα άλλα δελφίνο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος βόλεψε όλους τους κομματικούς βουλευτές θεσπίζοντας τον Νόμο έκτρωμα «Περί Ευθύνης Υπουργών» που εξακολουθεί να οδηγεί στην ατιμωρησία όσους υπουργούς διαπράττουν εγκλήματα καθώς μετρά την παραγραφή όχι με χρόνια, αλλά με θητείες στην Βουλή.

Και βεβαίως, αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης ότι με πρωτοστάτη του ΠΑΣΟΚ τον Βενιζέλο και σύσσωμοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων είπαν «ναι» σε όλα τα γενοκτόνα μνημόνια.

Ο Μητσοτάκης δείχνει να αναγνωρίζει και να τιμά στο πρόσωπο του Βενιζέλου την έμπνευση του ΕΝΦΙΑ γνωστού κι ως χαράτσι της ΔΕΗ καθώς και τον νόμο της λειτουργίας των καναλιών που επιτρέπει τους καναλάρχες να λειτουργούν τα μαγαζιά τους χωρίς άδεια και χωρίς να πληρώνουν ευρώ στο κράτος και ως κέντρα εξουσίας, τα κανάλια να λειτουργούν με προσωρινές άδειες ώστε καναλάρχες και κυβερνήσεις να μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να αλληλορυθμίζονται.

Στέλνει λοιπόν τον Βενιζέλο, ο Μητσοτάκης στην επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης για να προωθήσει λύσεις όπως το ληστρικό κούρεμα των ομολόγων που πέτυχε με το περίφημο PSI, αφανίζοντας τους μικροομολογιούχους, διαλύοντας τα ασφαλιστικά ταμεία που είχαν ομόλογα του δημοσίου και ευνοώντας τις τράπεζες, οι οποίες μετά από το κούρεμα για να μην καταρρεύσουν ανακεφαλοποιήθηκαν από λεφτά του Δημοσίου, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών.

Άλλωστε, όλες οι παραπάνω εμπνεύσεις του διορισμένου από την κυβέρνηση Ευάγγελου Βενιζέλου ταιριάζουν γάντι με τις κατευθύνσεις της λεγόμενης «Ομάδας Υψηλού Επιπέδου της γενικής γραμματείας του Συμβουλίου της Ευρώπης και των εξίσου διορισμένων και όχι ψηφισμένων 7μελών που παριστάνουν τους Σοφούς των κρατών μελών της Ευρωπαικής Ένωσης, ο ρόλος των οποίων είναι μόνο συμβουλευτικός και βρίσκονται εκεί μόνο για να μισθοδοτούνται με παχυλούς μισθούς από τους πολίτες της Ευρωπαικής Ένωσης με τα χρήματα των οποίων επιδοτείται το Συμβούλιο της Ευρώπης κάθε χρόνο.

Σημειωτέον ότι η ετήσια συνεισφορά της χώρας μας στον προϋπολογισμό του Συμβουλίου της Ευρώπης μέσω του ΦΠΑ που δίνουμε ανέρχεται σε περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ομάδα Υψηλού Επιπέδου συγκροτήθηκε από την γ.γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Μαρίγια Περσίνοβιτς Μπέρικ και μεταξύ άλλων πρώην διευθύντρια μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας γενόσημων φαρμάκων, διορισμένη κι αυτή και εγκεκριμένη από τα κέντρα των Τραπεζιτών που αποφασίζουν για τα τεκταινόμενα της Ε.Ε.

Πραγματικά, δημιουργείται μεγάλος προβληματισμός όταν η σοφία αποδίδεται σε ανδρείκελα που τους ονομάζουν πολιτικούς και που το μόνο που υπηρετούν είναι η κλοπή, το άδικο, το ψεύδος, η απάτη και η ιδιοτέλεια.

4. ΜΕ TWEET ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΝΔΑ ΤΟΥ Ο ΕΡΓΝΟΓΑΝ

5. ΣΕ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

6. ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

7. ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤ...



 

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ


ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.